Thursday, July 20, 2006

Одам на заслужен одмор

Токму така. Одам на заслужен одмор и ќе ме нема некое време. Додуше одам на гурбет во една странска земја, во меѓународна експедиција, но бидејќи си ја сакам работата, тоа за мене представува одмор. :)

Ги поздравувам и им благодарам на сите блогери и читатели кои го посетуваа, читаа и коментираа археоблогот. Текстовите на археоблогот нема да престанат. Би сакала да искажам уште еднаш посебна благодарност до администрацијата и Админот на bloger.com.mk кои ми излегоа во пресрет. Со нивна помош, а мое одобрение, од време на време ќе објавуваат по некој нов пост на Археолошки дневник vol.2, кој го имам на нивниот сервер.

А ние се читаме некој иден убав сончев ден. :)
© arheoblog 2006

No comments:

 

blogger templates | Make Money Online