Thursday, July 20, 2006

Благодарност до alibi.com.mk

Изразувам благодарност до админстрацијата и Блогмастерот на BLOGER.COM.MK, блогерски сервис на ALIBI.COM.MK, кои во консултација и со мое одобрување, ја поддржаа Петицијата: Стоп - опасност од легализација на педофилија, и истата ја ставија на својот портал.

© arheoblog 2006

No comments:

 

blogger templates | Make Money Online