Thursday, June 01, 2006

Фиеста на македонскиот креативен дух


Вечер отварање во од 19 30 h во New Age ...е толку имам време да напишам...кој ќе дојде ќе има можност да ме запознае ;)

No comments:

 

blogger templates | Make Money Online