Thursday, June 01, 2006

Сајт на денот

Археолошкиот дневник за кратко време се избори за место меѓу водечките македонски блогови, преку презентирање информации за областа што, наспроти тоа што е од огромно значење за една култура, во македонската и општа и академска јавност со децении тоне во занемареност.
Со мало задоцнување од оправдани причини (немав во тој период пристап до интернет) оставам запис дека мојот блог бил Сајт на денот за 26 мај 2006 год., во Време.

No comments:

 

blogger templates | Make Money Online