Sunday, June 04, 2006

Свето или профано


Се што имам во животот сакам еднашка,
а се што сакам го губим два пати.
Сонце или месечина
дуализам на природата.

Во мојот свет го живеам
моментот на посебноста.
Свето е тоа или профано
во истиот момент доловено.


No comments:

 

blogger templates | Make Money Online