Sunday, May 21, 2006

Оригамито кое ми го разубави денот

Вчера бев на Хуманитарниот концерт во Куршумли Ан организиран за да им се помогне на децата заболени од церебрална парализа. Иако не беше нешто кој знае колку посетен (медиумската блокажа си го стори своето), верувам дека барем јаките спонзори си ја завршија работата. Меѓу другото на неколку штандови се продаваа разни производи кои исто така покрај влезниците, одеа за помошта на дечињата. Ова е оригамито кое мене ми го разубаве денот. И една искрена насмевка и очи како џамлии.No comments:

 

blogger templates | Make Money Online