Thursday, May 25, 2006

Хрчак

Хрватски портал за научни списанија

На блогот на веб сајт на денот и во Време можете да ја најдете подеталната информација за Хрчак - хрватскиот портал за научни списанија.

Во часописите кои се подредени по области, под хуманистички науки е поместена и археологијата. Секоја чест за хрватите кои уште еднаш покажуваат европска припадност спроведувајќи ги одредбите на БОАИ (Budapest Open Access Initiative) од 2002 на дело.

No comments:

 

blogger templates | Make Money Online