Monday, May 22, 2006

Курс за правење накит од монистра


За две недели во просториите на невладината организација ,,Монистра" (илити Здружение на домаќинките на Македонија)) ќе започне курс за правење на накит од монистра. Сите кои заинтересирани да го посетуваат курсот можат да кликнат овдека, за влез во web site-от на ,,Монистра" и да ме консултираат на mailto:prorochica@yahoo.com

Да ги обновиме старите занаети и да си ја зачуваме традицијата.

No comments:

 

blogger templates | Make Money Online