Monday, May 22, 2006

ППП

Бидејќи започна лудилото наречено предизборна кампања, јас се вклучувам, но само во улога на логистичка поддржка. Ветувам дека ќе ги следам сите партии, ама само со поглед :D)))))))

ППП

Телото ми е како плочка
земи прочитај ја.
Ја прорекувам вистината
и носам клуч во устата.
На мислите се навикнав
како на своја облека.
И добро глумам воздишки
за да не се обезвреднам.
Ова се само дел од вестите
на платената политичка програма.

No comments:

 

blogger templates | Make Money Online