Saturday, May 20, 2006

Кокино

Ова го видов денеска благодарејќи на мојот бројач на посети поставен на

http://arheo.blog.com.mk

на едно место собрано многу напишани работи за археолошкиот локалитет Кокино.

Со почит објавувам да го посетите сајтот

http://staronagoricane.blogspot.com/

2 comments:

volan said...

Благодарам

Во мојот план кога почнав да пишувам за блогот Старо Нагоричане
http://staronagoricane.blogspot.com/

Имав за плам да објавам се што е објавено за Кокино - како едно од поновите наоѓалишта во современата археочогија на Македонија.

Благодарение на Гоогле и не ми беше многу тешко.

Бидејки сум од тој крај кога ке го посетам со камера ке ве почестам и со некоја моја снимка и личен коментар.

Инаку депласирани се моите коментари јас сум само Економист - кој ги сака старините

volan said...

Bлагодарам

Во мојот план кога почнав да пишувам за блогот Старо Нагоричане
http://staronagoricane.blogspot.com/

Имав за плам да објавам се што е објавено за Кокино - како едно од поновите наоѓалишта во современата археочогија на Македонија.

Благодарение на Гоогле и не ми беше многу тешко.

Бидејки сум од тој крај кога ке го посетам со камера ке ве почестам и со некоја моја снимка и личен коментар.

Инаку депласирани се моите коментари јас сум само Економист - кој ги сака старините

 

blogger templates | Make Money Online